Zásady zpracování osobních údajů - GDPR

GDPR - ilustrační obrázek

Správcem vašich osobních údajů je MACHIN.CZ s.r.o.

Správcem osobních údajů je MACHIN.CZ s.r.o., který provozuje webové stránky machin.cz Správce vaše údaje spravuje a určuje, jak dlouho budou osobní údaje zpracovávány a za jakým účelem. Vybírá také další zpracovatele, které ke zpracování využíváme.

Jaké údaje zpracováváme a proč

Vaše osobní údaje zpracováváme především proto, abychom vám mohli poskytovat co nejkvalitnější obsah, vyřídit objednávku či zaslat reklamní sdělení. Jednotlivé důvody zpracování:

  • E-mailové kampaně a newslettery
  • Cenové nabídky
  • Online marketingové služby

Jste čtenářem: E-mailem vám posíláme novinky, ke kterým jste se přihlásili. Zpracováváme váš e-mail, sledujeme na co klikáte v e-mailu a jaké typy e-mailů od nás otevíráte, za účelem lepšího výběru obsahu, který by vás mohl zajímat.

Jste zákazníkem: Zpracováváme váš e-mail, sledujeme na co klikáte v e-mailu a jaké typy e-mailů od nás otevíráte za účelem přímého marketingu - zasílání obchodního sdělení. Pokud jste naším zákazníkem, zasíláme vám novinky z důvodu oprávněného zájmu, který u vás důvodně předpokládáme.

Poskytování služeb, plnění obchodní smlouvy a vedení účetnictví
Pokud jste naším zákazníkem, zpracováváme z důvodu plnění smlouvy (např. zanesení do účetnictví) tyto vaše osobní údaje: fakturační údaje a e-mail.

Osobní údaje zpracováváme po dobu trvání vašeho souhlasu, nejdéle však 10 let od udělení souhlasu nebo poslední objednávky.

Předávání osobních údajů třetím osobám

Vaše údaje zpracovává správce na zabezpečených serverech.

Abychom mohli měřit, jak se vám na našem webu líbí, kde trávíte nejvíce času a kam klikáte, používáme další poskytovatele služeb pro určité zpracovatelské operace. Jsou to:

Google(provozovatel: Alphabet Inc.) - Google Analytics pomocí měřícího kódu
Google(provozovatel: Alphabet Inc.) - Reklamní síť Adwords
Facebook(provozovatel: Facebook, Inc.) - FB Pixel pomocí měřícího kódu
Seznam(provozovatel: Seznam.cz, a.s. ) - Reklamní síť Sklik
Heureka(provozovatel: Heureka Shopping s.r.o.)
Instagram(provozovatel: Facebook, Inc.)
Emailkampane.cz(provozovatel: Commerce Media, s.r.o ) - aplikace pro newslettery
Smartsupp(provozovatel: Smartsupp.com, s.r.o. ) – chatovací a analytická aplikace

Jak nás můžete kontaktovat

Ať už na nás máte jakoukoliv otázku nebo požadavek, můžete nás kontaktovat na e-mailové adrese: info@machin.cz.

Předávání vašich dat mimo Evropskou Unii

Vaše data zpracováváme výhradně v Evropské unii nebo v zemích, které zajišťují odpovídající úroveň ochrany na základě rozhodnutí Evropské komise.

Zabezpečení a ochrana osobních údajů

Vaše data jsou u nás v bezpečí. Přijali jsme technická opatření, která zajišťují zabezpečení osobních údajů šifrováním přenosu dat pomocí HTTPS protokolu a zabezpečili vaše osobní údaje v souladu s čl. 32 GDPR.

Vaše práva v souvislosti s ochranou osobních údajů

V souvislosti s ochranou osobních údajů máte řadu práv. Pokud budete chtít některého z těchto práv využít, prosím, kontaktujte nás prostřednictvím e-mailu: info@machin.cz

Díky právu na přístup nás můžete kdykoli vyzvat a my vám do 30 dnů doložíme, jaké vaše osobní údaje zpracováváme a proč.

Pokud se u vás něco změní nebo shledáte své osobní údaje neaktuální nebo neúplné, máte právo na doplnění a změnu osobních údajů.

Právo na omezení zpracování můžete využít, pokud se domníváte, že zpracováváme vaše nepřesné údaje, domníváte se, že provádíme zpracování nezákonně, ale nechcete všechny údaje smazat nebo pokud jste vznesli námitku proti zpracování.

Omezit můžete rozsah osobních údajů nebo účelů zpracování.

Právo na výmaz
V takovém případě vymažeme veškeré vaše osobní údaje ze svého systému i ze systému všech dílčích zpracovatelů a záloh. Na zajištění práva na výmaz potřebujeme 30 dní.

V některých případech jsme vázáni zákonnou povinností, a např. musím evidovat vystavené daňové doklady po lhůtu stanovenou zákonem. V tomto případě tedy smažeme všechny takové osobní údaje, které nejsou vázány jiným zákonem. O dokončení výmazu vás budeme informovat na e-mail.

Stížnost u Úřadu na ochranu osobních údajů
Pokud máte pocit, že s vašimi údaji nezacházíme v souladu se zákonem, máte právo se se svou stížností kdykoli obrátit na Úřad pro ochranu osobních údajů. Budeme moc rádi pokud nejprve budete o tomto podezření informovat nás, abychom s tím mohli něco udělat a případné pochybení napravit.

Odhlášení ze zasílání newsletterů a obchodních sdělení
E-maily s inspirací, články či produkty a službami vám zasíláme, jste-li náš zákazník na základě našeho oprávněného zájmu.

Pokud zákazníkem ještě nejste, posíláme vám je jen na základě vašeho souhlasu. V obou případech můžete ukončit odběr našich e-mailů stisknutím odhlašovacího odkazu v každém zaslaném e-mailu.

Mlčenlivost

Jsme povinni zachovávat mlčenlivost o osobních údajích a o bezpečnostních opatřeních, jejichž zveřejnění by ohrozilo zabezpečení vašich osobních údajů. Tato mlčenlivost přitom trvá i po skončení závazkových vztahů s námi. Bez vašeho souhlasu také vaše údaje žádné jiné třetí straně nevydáme.

Tyto Zásady ochrany osobních údajů nabývají účinnosti 25.5. 2018

Zavolejte, napište, domluvte si schůzku nebo se za námi rovnou zastavte u nás v kanceláři.
Rádi Vás uvidíme.

machin@machin.cz

+420 572 501 497

MACHIN.CZ s.r.o.

Tyršovo nám. 440

686 01 Uherské Hradiště

Pondělí - Pátek: 9:00 - 16:00

Sobota - Neděle: Zavřeno